Skip to main content Skip to footer

Sangskrivning - eneundervisning

Sangskrivning er for dem, der gerne vil lave sine egne sange. I timerne kommer vi til at snakke om forskellige redskaber og teknikker til at arbejde med tekst, melodi og akkorder, som vi efterfølgende prøver af. Hvad er forskellene på et vers og et omkvæd? Hvordan skaber man en stemning med toner? Hvordan for man lavet en god tekst? Hvordan får man en idé? Det er nogen af de spørgsmål vi skal kigge på.
 
Man skal være indstillet på at skrive på sine sange derhjemme, så vi kan bruge tiden sammen på at præsentere og tale om dem. På den måde kan vi inspirere hinanden, samtidig med at vi øver os i at skrive gode sange.

Adgangskrav: Stor lyst til at komponere sange. Du behøver ikke at kunne spille et instrument, men hvis du gør det, så angiv hvilke instrument du spiller på i tilmeldingen. For alle niveauer, både nye og øvede sangskrivere.

Eneundervisning:
Det er muligt at få eneundervisning i sangskrivning. Her får du undervisning en gang om ugen i 35 uger. Du skal mindst gå i 4. klasse for at gå til eneundervisning i sangskrivning.

Pris sæson 2023 / 2024
Ønsker du 20 minutters undervisning om ugen, skal du vælge lektionstype Ene20 (kr. 4176,- for en hel sæson)
Ønsker du 25 minutters undervisning om ugen, skal du vælge lektionstype Ene25 ( kr. 5235,- for en hel sæson)

Prøveperiode:
Musikskolen har ikke enkelte prøvegange, men en prøveperiode. Læs venligst om vores prøveperiode på hjemmesiden under ”det med småt”.

Tilmelding: kan ske HER.