Skip to main content Skip to footer

Hvad er Kulturskolerne?

- Gentofte Kommunes center for kunst & kultur

Kulturskolerne summer af liv næsten døgnet rundt.

Vi har en mangfoldighed af tilbud, hvis formål er at inspirere, stimulere og styrke børn og unges kreative og musiske læring.

Gentofte Musikskole bor her sammen med Drama-, Billed- og Forfatterskolen og har fælles administration i stueetagen. Aftenskolerne har også undervisning på skolen.

Huset samler en kreativ ressource, og den udnyttes i form af Kulturpakker til kommunens skoler og daginstitutioner, som kommer på Kulturskolerne i formiddagstimerne og får undervisningsforløb af professionelle kunstnere inden for musik, drama, dans, billedkunst, arkitektur og design.

Visionen er at give den enkelte gentofteborger mulighed  for at møde kunsten, andre og ikke mindst sig selv på et inspirerende sted fuld af livsglæde.

Ulla Clausen, Kulturskoleleder

Ulla Clausen

Kulturskoleleder

E-mail: ulc@gentofte.dk

Tlf.: 39985080

Er uddannet cand. mag. i musikvidenskab og datalogi samt har diplomuddannelse i ledelse og har desuden en uddannelse som tegnefilmsskuespiller. Hun startede i Musikskolen som lærer i 1989, hvor hun henover en årrække underviste i babyrytmik, rytmik for 0. klasse, workshop, musikkarrusel, sang, kor, rytmisk sammenspil og keyboard. Ulla har været musikskoleleder siden 1999 og siden 2007 også varetaget den daglige ledelse af Kulturskolerne.

Lars Henning Kaptain

Souschef i Musikskolen

E-mail: lahj@gentofte.dk

Tlf.: 39985080

Er konservatorieuddannet guitarist og har undervist i Musikskolen siden 1988 og fra 2005 souschef i Musikskolen

Anette Bang Troelsen

Afdelingsleder for Drama-, Billed- og Forfatterskolen samt Kulturpakkerne

E-mail: aat@gentofte.dk

Tlf.: 39985083, mobil nr. 29265422

Anette er uddannet cand.mag. i Dramaturgi og Æstetik og Kultur. Hun har arbejdet professionelt med teater – især med fokus på børn og unge -  i en årrække, som både instruktør, underviser, manuskriptforfatter og projektleder.  Anette har siden 2016 været afdelingsleder for Drama-, Billed- og Forfatter- skolen samt Kulturpakkerne. 

Tine Theilmann

Administrativ medarbejder

E-mail: tth@gentofte.dk

Tlf.: 39985080

Er konservatorieuddannet musiklærer med sang og kor-/ensembleledelse, bachelor i dansk og datamatik samt merkonom. Har være ansat siden 1997

Anne Marie Vincent

Administrativ medarbejder

E-mail: amvi@gentofte.dk

Tlf.: 39985080

Er uddannet folkeskolelærer samt bachelor i musikvidenskab og "kultur og medier". Underviser desuden i Musikskolen i fagene babyrytmik, hverdagsrytmik, daginstitutionsrytmik og sang. Har været ansat siden 2004