Skip to main content Skip to footer

Musikkomposition fra 7. kl.- eneundervisning

Vil du gerne lave din egen musik, kan du melde dig til komposition.
Måske er du til hip hop, techno, pop, rock, jazz, folkemusik, klassisk eller en blanding. Her vil du få hjælp til opbygning, form, melodi, groove og andre musikalske elementer. Hvis du arbejder på computer, kan du medbringe den til undervisningen, men der er ikke tale om undervisning i brugen af de forskellige musikprogrammer, der findes på markedet. Læreren er din musikalske coach. Du melder dig til et antal minutter pr. uge. Din ugentlige undervisningstid kan efter aftale med læreren evt. samles, så I mødes ca. en gang om måneden i stedet for en gang om uge. I den mellemliggende tid arbejder du selv med dine kompositioner.
 
Ved tilmelding skal du vælge mellem 20 og 25 minutters undervisning om ugen. I få tilfælde kan vi være nødt til at tildele 20 min. i stedet for de evt. ønskede 25 min. Det skyldes, at der er en øvre grænse for antallet af undervisningstimer pr. sæson. Du kan derfor komme ud for, at have ønsket 25 min. men få tildelt 20 min.
 
Priser og tilmelding: 
Ønsker du 20 minutters undervisning om ugen, skal du vælge lektionstype Ene20 (kr. 4176,- for en hel sæson)
Ønsker du 25 minutters undervisning om ugen, skal du vælge lektionstype Ene25 ( kr. 5235,- for en hel sæson)
 
Prøveperiode:
Musikskolen har ikke enkelte prøvegange, men en prøveperiode. Læs venligst om vores prøveperiode på hjemmesiden under ”det med småt”.

Tilmelding: Du kan gå direkte til tilmeldingen HER.

Lærere

  • Marko Martinovic