Skip to the content

Talentlinjen

Talentlinjen

Gentofte Musikskole tilbyder undervisning på talentlinjen til særligt motiverede og talentfulde elever. Talentlinien varer som udgangspunkt i tre år, og det er hensigten at elevens spilleniveau svarer til optagelseskravene på MGK (konservatorieforberedende kursus) når forløbet er afsluttet. På talentlinjen kan eleven få mulighed for at dyrke og udvikle sit talent gennem intensiverende undervisningsforløb og aktiviteter sammen med andre elever.

Talentlinjen er for elever mellem 12 og 16 år. For at komme i betragtning til en plads på talentlinjen skal eleven indstilles af sin musikskolelærer. Det kræver meget hjemmearbejde og engagement at være elev på talentlinjen, så både elev og forældre skal være indstillet på daglig grundig øvning, forberedelse til de øvrige fag samt en del optrædender i løbet af sæsonen.

Udover mere undervisningstid til hovedinstrumentet indeholder talentlinjen undervisning i hørelære, sammenspil og bifagsklaver. Derudover er der aktiviteter i talentprojekt sammen med Ballerup, Furesø, Gladsaxe og Lyngby-Taarbæk musikskoler. Dette fælles talentprojektet er støttet af Statens Kunstfond.

Du kan ikke tilmelde dig talentlinjen. For at komme i betragtning til en plads på talentlinjen skal eleven indstilles af sin musikskolelærer. 

Tilmeld