Skip to main content Skip to footer

Obo

Kontakt Musikskolens kontor vedrørende info om undervisningen.

Sammenspil indgår som en fast del af undervisningspakken for messingblæsere. Sammenspil er en naturlig del af det at spille messinginstrument, klarinet og tværfløjte. Det er altid dejligt at spille sammen med andre, og her får du rig mulighed for at bruge det, du lærer til eneundervisningen. Du lærer også de andre instrumenttyper at kende, og du lærer at skelne mellem de forskellige klange. Du trænes i at lytte til de andre instrumenter, og samtidig holde din egen stemme. Vi spiller et alsidigt repertoire med både klassiske og rytmiske stykker og arrangementer. For nye blæserelever starter sammenspil til januar. 
 
Ved tilmelding skal du vælge mellem 20 og 25 minutters undervisning om ugen. Find råd og vejledning vedrørende valg af lektionslængde HER
I få tilfælde kan vi være nødt til at tildele 20 min. i stedet for de evt. ønskede 25 min. Det skyldes, at der er en øvre grænse for antallet af undervisningstimer pr. sæson.

Priser
Nybegynder elever/ blæsersammenspil start januar 2024: 
Ene20 + nybegyndersammenspil: 20 minutters undervisning om ugen + Sammenspil fra januar (kr. 4668,- for en hel sæson)
Ene25 + nybegyndersammenspil: 25 minutters undervisning om ugen + Sammenspil fra januar (kr. 5725,- kr. for en hel sæson)
EneHold - for nye elever + sammenspil: Holdundervisning i obo for nye elever + sammenspil fra januar  (kr. 3631,- for en hel sæson)

Elever som har spillet min. et år inkl. blæsersammenspil start august 2023:
Ene20 + sammenspil: 20 minutters undervisning om ugen + Sammenspil (kr. 5103,- for en hel sæson)
Ene25 + sammenspil: 25 minutters undervisning om ugen + Sammenspil (kr. 6162,- for en hel sæson)

Elever som kun ønsker at spille Obo
Ene20: 20 minutters undervisning om ugen (kr. 4176,- for en hel sæson)
Ene25: 25 minutters undervisning om ugen (kr. 5235,- for en hel sæson)
 
Tid og sted
Hvis du ønsker at blive undervist på en bestemt skole, kan du ønske undervisningssted nedenfor. Vi kan ikke garantere at dit ønske bliver opfyldt.
Du får endelig besked om tid og sted primo juli måned.
 
Instrument: Musikskolen udlejer ikke oboer ud. 
 
Prøveperiode:
Musikskolen har ikke enkelte prøvegange, men en prøveperiode. Læs venligst om vores prøveperiode på hjemmesiden under ”det med småt”.