Skip to main content Skip to footer

Klaver

Klaveret er et meget alsidigt instrument, og man kan både spille klassisk og rytmisk musik samt understøtte sin egen sang. Til klaver lærer du at spille i forskellige stilarter, og vi tager også på rundtur i klaverets univers med emner som prima vista (spil fra bladet), firehændigt spil og becifringsspil. Du skal mindst gå i 2. klasse for at begynde til klaver. Musikskolen har undervisning i klaver på alle niveauer. For et udbytterigt forløb forventes det at du har eget klaver.
 
Fra 6. klasse kan du vælge mellem klassisk eller rytmisk klaver. Vi tilbyder jazzklaver til videregående elever, der er øvede og mindst går i 8.klasse. Kontakt Musikskolen for yderligere information.

Du kan klaverlærer Anders fortælle om klaver her: Se en video med klaverlærer Anders her
 
Ved tilmelding skal du vælge mellem 20 og 25 minutters undervisning om ugen. Find råd og vejledning vedrørende valg af lektionslængde HER
I få tilfælde kan vi være nødt til at tildele 20 min. i stedet for de evt. ønskede 25 min. Det skyldes, at der er en øvre grænse for antallet af undervisningstimer pr. sæson.

Priser: 
Ene20: 20 minutters undervisning om ugen (kr. 4176,- for en hel sæson)
Ene25: 25 minutters undervisning om ugen (kr. 5235,- for en hel sæson)
Enehold: Holdundervisning i klaver for nye elever (kr. 3141,- for en hel sæson)
 
Tid og sted
Hvis du ønsker at blive undervist på en bestemt skole, kan du ønske undervisningssted nedenfor. Vi kan ikke garantere at dit ønske bliver opfyldt.
Du får endelig besked om tid og sted primo juli måned.
 
Instrument: Det er ikke muligt at leje klaver.
 
Prøveperiode:
Musikskolen har ikke enkelte prøvegange, men en prøveperiode. Læs venligst om vores prøveperiode på hjemmesiden under ”det med småt”.

Lærere

  • Bo Brandstrup
  • Jakob Wirth Svendsen
  • Marko Martinovic
  • Karoline Spaulding
  • Selma Hande Gade
  • Anders Filipsen
  • Christine Eggert