Skip to main content Skip to footer

El-bas

El-bas er primært et instrument, der indgår i rytmiske sammenspilsgrupper. I undervisningen lægges der vægt på færdigheder, som udvikler dig som bassist i sammenspil, og der lægges vægt på, at du får et bredt kendskab til forskellige musikalske stilarter og genrer hvor bassen indgår, fra rock og pop til fussions-og jazzmusik. 

For 2. års el-bas elever der går i 3. - 7. klasse, indgår sammenspil/band som en del af undervisningen. Hermed trænes du i at spille sammen og lytte til andre, samtidig med at dine individuelle færdigheder udvikles. Når du har spillet bas i 2 år er det frivilligt om du vil gå til sammenspil/band, men vi anbefaler at du gør det. 
Du skal mindst gå i 2. klasse for at begynde til el-bas. Musikskolen har undervisning i el-bas på alle niveauer fra begyndere til meget øvede/talentelever.

Her kan du se baslærer Tonni fortælle: Video med Tonni

Ved tilmelding skal du vælge mellem 20 og 25 minutters undervisning om ugen. Find råd og vejledning vedrørende valg af lektionslængde HER
I få tilfælde kan vi være nødt til at tildele 20 min. i stedet for de evt. ønskede 25 min. Det skyldes, at der er en øvre grænse for antallet af undervisningstimer pr. sæson.

Priser
Ene20: 20 minutters undervisning om ugen (kr. 4221,- for en hel sæson)
Ene25: 25 minutters undervisning om ugen (kr. 5277,- for en hel sæson)
Ene35: 35 minutters undervisning om ugen ( kr. 7386,- for en hel sæson) - skal søges særskilt
EneHold - for nye elever Holdundervisning for nye elever (kr. 3165,- for en hel sæson)


2. års elever som går i 3. - 7. klasse - eneundervisning inkl obl. sammenspil/band:
Ene20 + sammenspil: 20 minutters undervisning om ugen + Sammenspil (kr. 5166,- for en hel sæson)
Ene25 + sammenspil: 25 minutters undervisning om ugen + Sammenspil (kr. 6222,- for en hel sæson)

Tid og sted
Hvis du ønsker at blive undervist på en bestemt skole, kan du ønske undervisningssted nedenfor. Vi kan ikke garantere at dit ønske bliver opfyldt.
Du får endelig besked om tid og sted primo juli måned.
 
Instrument: Musikskolen udlejer el-bas så længe lager haves. Ønsker du at leje et instrument, skal du kontakte Musikskolen på musikskolen@gentofte.dk
 
Prøveperiode:
Musikskolen har ikke enkelte prøvegange, men en prøveperiode. Læs venligst om vores prøveperiode på hjemmesiden under ”det med småt”.

Lærere

  • Tonni Andresen