Skip to main content Skip to footer

Aspiranthold i skuespil på Dramaskolen i Gentofte - Søger du ind på DDSKS som skuespiller, så se her!

Tænker du på at søge ind på skuespilleruddannelsen, tilbyder vi et forløb, hvor du både individuelt og i fællesskab med andre kan fordybe dig i skuespillets væsen og forberede dig på optagelsesprøverne på Den Danske Scenekunstskole.

 

Skuespiller Mette Maria Ahrenkiel, der har 30 års erfaring som skuespiller og har spillet på alle landets største scener, guider dig igennem hele forløbet og hjælper dig til at skærpe din egen fornemmelse for, hvornår noget virker og hvornår det ikke gør.

Ud over at være både en erfaren skuespiller og underviser, har Mette Maria Ahrenkiel også tidligere været en del af juryen ved optagelsesprøver i DDSKS, så hun ved hvad juryen kigger efter.

 

Forløbet vil indeholde individuel og holdbaseret træning samt forberedende arbejde til optagelse af videodelen til 1. prøvens filmede del.

 

Undervisningen vil give dig større forståelse af dig selv og dit instrument ved hjælp af forskellige øvelser både individuelt og i gruppe med andre. Det vil skærpe dine evner for at være åbent til stede i øjeblikket i et trygt, kreativt og legende arbejdsrum.

Du får hjælp til at finde dit personlige talent og udtryk, så du kan fortolke teksten personligt og give den troværdigt liv.

 

Har du brug for at vide mere: Kontakt Dramaskolens leder, Anette Bang Troelsen aat@gentofte.dk eller 29265422

 


Hvem kan deltage: Unge op til og med 25 år, der påtænker at søge om optagelser på Den Danske Scenekunstskole eller lignende. Desuden skal man være bosat i eller have anden tilknytning til Gentofte Kommune.

Hvor: Kulturskolerne, Duntzfelts alle 8, 1900 Hellerup

Dato og tid: 4/10 - 29/11 (pause i uge 42) – Onsdage kl. 17.00-19.00 – I alt 8 gange

Pris: 1200 kr for 8 gange. (Obs! Vær opmærksom på muligheden for at søge helt eller delvist tilskud til fritidsinteresser i Gentofte Kommune. Læs mere på www.gentofte.dk/kulturpas )

Book din plads her: Der er kun plads til 8 aspiranter på holdet, så det er først til mølle

https://www.place2book.com/da/sw2/sales/ok4x59lcrb