Skip to main content Skip to footer

01-03-2024

GentofteNatten på Kulturskolerne

Kulturskolerne lige her og nu! Et situationsbillede!
 
Tal R skulpturparken vokser frem foran Kulturskolerne i disse dage og Billedskolen lader kreativiteten spire hos alle der har lyst til at afprøve egne evner som skulptør.  Samtidig afslutter Musikskolen en festlig temauge i Beatles’ tegn med workshops for alle, talks og koncert.
 
Kl. 18.00-20.00
Workshop: Kom forbi og lav din egen Tal R-inspirerede skulptur i ostevoks med hjælp fra kunstner og billedskolelærer Hanne Ravn Hermansen. Vi har alle materialer og alle kan være med.
 
Kl. 18.00 – 18.50
Workshop: Prøv et instrument og spil Beatles! Børn/unge og forældre kan her prøve kræfter med violin, tværfløjte, saxofon, klarinet, guitar og trommer i et minorkester. Det kræver ingen musikalske forudsætninger. Lærere og elever fra Musikskolen viser og demonstrerer.
 
Kl. 19.00 – 20.15
Koncert: De professionelle musikere Jens Jepsen og Alexander Kraglund spiller overraskende, raffinerede, smukke, dejlige fortolkninger af Beatles Koncerten bindes sammen af sjove og nærværende historier. Kom og lyt og syng med på Beatles sange. Ud over Jens og Alexander medvirker elever fra Musikskolen.