Skip to main content Skip to footer

Christina Hamre

Christina underviser i Tegning, maleri og skulptur.

Hun er billedkunstner, og uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i København.

Christina har undervist i Billedskolen siden efteråret 2017

I de sidste mange år har Christina undervist børn på f.eks. Billedskoler og på Statens Museum for Kunst, hvor hun både underviser, omviser, passer børneværkstedet og har billedskolehold og tegnehold. Herudover har hun undervisningserfaring som huskunstner på bl.a. gymnasier og folkeskoler. Har desuden undervist på kunsthøjskoler, biblioteker, offentlige billedskoler m.m.  

Christina udstiller på gallerier, museer og udstillingssteder i ind- og udland. Hendes værker er bl.a. en del af den permanente samling på Kunsten I Aalborg og Kunsthallen Brandts i Eventyrhaven. Christina har en tværmedial praksis, men arbejder primært med tegning og skulptur.

Besøg hendes hjemmeside: christinahamre.dk 

Hanne Ravn Hermansen

Hanne underviser i Tegning, maleri og skulptur.

Hun er billedkunstner og grafiker, uddannet fra det Det Kongelige Danske Kunstakademi.

Hanne har undervist i Billedskolen siden 2009, og arbejder desuden på Børnenes Værksted på Statens Museum for Kunst som underviser og formidler. Udover undervisning, er Hanne udøvende selvstændig kunstner med mange udstillinger, udsmykningsopgaver og kommercielle kunstprojekter. I sin egen praksis arbejder Hanne med maleri, installation og træsnit i store formater.

Hanne brænder for kunsten, og er god til at inspirere og igangsætte børn og unge kunstnerisk, og skabe rum hvor eleverne kan fordybe sig og arbejde billedskabende. Hanne ser det som det allervigtigste, at børn og unge udvikler forståelse for deres konkrete oplevelser med kunsten og får nogle kunstværktøjer, der både er taktile og reflekterende, som de kan bruge til at navigere med i en stadig større og mere kompleks billedverden.

Besøg hendes hjemmeside: kromosom.dk 

Julie Riis Andersen

Julie underviser i tegning, maleri og skulptur.

Julie er uddannet fra Kunstakademiet i København 2015.

Julie har undervist på Kulturskolerne siden begyndelsen af 2023.

Hendes kunstneriske praksis spænder over print, lyd, design, tegning og stedspecifikke projekter.

Julie har modtaget flere priser, senest Niels Wessel Bagges hæderslaget.

Hun har gennem flere år undervist børn og unge i bl.a. grafik og digital tegning og arbejder ved siden af sit arbejde på Kulturskolerne også som underviser og formidler på Ordrupgaard Kunstmuseum.  

Besøg hendes hjemmeside: https://www.julieriisandersen.dk/

Kimmie Kawauchi

Kimmie underviser  i Manga og tegning.

Hun er freelance illustrator og har studeret grafisk design på teknisk skole i København. 

Kimmie har undervist i Billedskolen siden efteråret 2018.

Hun finder det vigtig, at eleverne får et fristed, hvor de i deres eget tempo kan udvikle sig kreativt, udforske forskellige værktøjer, finde inspiration, motivation og ikke mindst hygge sig med den fantastiske egenskab det er at kunne tegne.

Besøg hendes hjemmeside: kimikawa.dk

Stine Juul

Stine underviser i tegning, maleri og skulptur.

Hun er billedkunstner og keramiker og uddannet fra Det Kongelige Akademi i København, linjen for visuel design inkl. et år på Listáhaugskóli Islands, det islandske kunstakademi.

Stine har undervist på Billedskolen siden foråret 2023.

Gennem de sidste 10 år har Stine undervist børn og voksne i billedkunst og keramik på forskellige billedskoler, ungdomsskoler, folkeskoler, museer mm.

Stine Juul har en stor glæde ved og nysgerrighed til kunsten, som hun elsker at dele med sine elever.

På Billedskolen vil eleverne opleve et personligt frirum, hvor de kan fordybe sig og gå på opdagelse i kunsten. Her eksperimenteres der med materialer, processer og udtryk, hvilket udvikler elevernes intuition, kunnen og fortællerglæde.

Besøg hendes hjemmeside: www.stinejuul.dk