Skip to main content Skip to footer

Er du fuld af drømme om at starte på en kreativ uddannelse eller brænder du bare for at udforske dit kunstneriske talent?

Så start på Kunstcubator - det ultimative kunst- og talentfællesskab skabt specielt til unge mellem 15 og 25 år, der brænder for at udfolde deres kunstneriske potentiale. Her vil du opleve undervisning af enestående kvalitet og blive en del af et kreativt atelier fællesskab med andre talentfulde sjæle, hvor I sammen kan udforske, reflektere og skabe.

Kunstcubator er mere end bare en oplevelse - det er dit springbræt til en fremtid i kunstens verden. Selvom det ikke direkte giver adgang til en videregående uddannelse, er det den perfekte måde at styrke dine kunstneriske evner på og forberede dig til at søge ind på en videregående kunstuddannelse. 

Kunstcubator er dedikeret til unge, der bor i eller har tilknytning til Gentofte, Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal kommuner.

Så tag det næste skridt mod dine kunstneriske drømme og bliv en del af Kunstcubator!

 

 

UNDERVISNINGEN

På Kunstcubator vil du blive undervist i mange forskellige former for kunstarter, samtidig vil der være fokus på samtidskunst.

Undervisningen afholdes onsdage fra kl. 18 til 21.

I perioden august - december 2024 vil undervisningen fokusere på udvikling af kendskab til kunstneriske metoder såsom maleri, fotografi og skulptur. Kunstcubator vil få besøg af etablerede billedkunstnere som vil vise talenterne deres værker og undervise dem i hvordan de selv kan lave deres egne værker med samme metode.

Første undervisning er onsdag den 28. august.

Undervisningen foregår i Byens Hus, Hellerupvej 22-26, 2900 Hellerup.

VÆRKSTED OG ATELIER

På Kunstcubator vil du som talent få adgang til et værksted og en atelierplads i Byens Hus, som ligger tre minutter fra Hellerup Station. Det giver dig mulighed for at udforske kunsten og skabe på egen hånd, men også at indgå i et kreativt fællesskab med de andre talenter.

KAN JEG GÅ I SKOLE SIDELØBENDE MED KUNSTCUBATOR?

Ja, der er taget højde for, at du sideløbende med Kunstcubator, kan gå i skole.

DELTAGERBETALING

På Kunstcubator er der en egenbetaling. 
Betalingen deles i 2 årlige rater á 750 kr. pr. 1/9 og 750 kr. pr. 1/1

De fleste materialer vil være til rådighed, og der vil også være studieudflugter.

TILMELDING OG OPTAGELSE

For at blive optaget på Kunstcubator skal du senest den 25. august* sende en ansøgning på mail til jpj@gentofte.dk med en beskrivelse af hvorfor du gerne vil gå på Kunstcubator og en beskrivelse af din kunst. Derudover skal du sende syv fotografier af dine værker eller sende et link til syv værker som du har lagt op på Instagram særligt med ansøgningen for øje.

*Du er også velkommen til at sende en ansøgning ind i løbet af sæsonen.

HVORNÅR OG HVORDAN FÅR JEG SVAR?

Når vi har modtaget din ansøgning, vil vi vurdere hvem der skal deltage i Kunstcubator. Du får svar ca. 2 uger efter vi har modtaget din ansøgning.

Første undervisning er onsdag den 23. august.

Kontaktperson:

Jonas Kasper Jensen

Projektkoordinator og underviser

Email jpj@gentofte.dk

Tlf. 93910358

Underviser og projektkoordinator 

Jonas Kasper Jensen

Uddannelse/erfaring

  • Uddannet på Städelschule Frankfurt og Det Kongelige Danske Kunstakademi
  • Blandt grundlæggerne af kunstnergruppen Lehman Brothers
  • Blandt grundlæggerne af FELT – skolen for kunst og arkitektur, som har til huse på Ny Carlsberg Glyptotek
  • Undervisningserfaring fra bl.a. Trondheim Academy of fine art, Chung-Ang University in Seoul, Rat Schoole of art in Seoul, Krabbesholm Højskole, Huset for kunst og design i Holstebro, Det Kongelige Danske Kunstakademi og FELT skolen for kunst og arkitektur