Skip to main content Skip to footer

Mette Maria Ahrenkiel

Mette Maria er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i år 1993.

Mette arbejder som freelance skuespiller ved siden af jobbet som underviser. Hun har optrådt på de fleste teatre i Danmark både Det Kongelige Teater, Ålborg Teater og flere små scener, desuden har hun været i ensemblet på Odense Teater i perioden 2003-2016.

Mette Maria har undervist i Dramaskolen siden efteråret 2018. Hun er også underviser på flere Kulturpakker.

Her kan du se en kort video hvor Mette præsenterer sin undervisning:

Pernille Carlsen

Pernille er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i år 2000.

Hun har undervist drama på Kulturskolerne siden 2002 og er også underviser på flere Kulturpakker.

Uden for Kulturskolerne afholder Pernille diverse workshops for alle aldersklasser og har i en periode undervist på Det Kongelige Teaters balletskole.

Desuden arbejder hun som freelance-skuespiller ved siden af jobbet som underviser og perioden 2004-2014 havde hun sit eget turnerende børneteater: Carlsen & Ko.

Louise Hammerum Hansen

Louise er uddannet moderne danser i 2002 på Northern School of Contemporary Dance, University of Leeds samt fysioterapeut i 2013 på Professionshøjskolen Metropol i København. Hun har siden da arbejdet professionelt med begge fag som danser, underviser, koreograf og privatpraktiserende fysioterapeut.

Louise har undervist i underviser i dans, koreografi og kropsligt udtryk på Kulturskolerne siden 2003 og har desuden undervist børn og unge i forbindelse med huskunstnerordningen, Move og Kulturpakker.

Her kan du se en kort video hvor Louise præsenterer sin undervisning: