Mette Frank

Mette Frank underviser i teater og drama.
Hun er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i 1998.

Mette arbejder som skuespiller og har medvirket i forskellige TV-produktioner, bl.a .”Dicte III”, “Banken”, “Badehotellet”, “Lykke” og “Klovn”. Har desuden optrådt på bl.a. Det Kongelige Teater, Aalborg Teater, Aarhus Teater samt på mindre scener rundt om i landet.

Mette har været ansat i drama på Kulturskolen siden 2016, og underviser her børn i alderen 10 – 16 år. Hun har desuden undervist modtagerklasser i Gentofte kommune i drama, samt i sociodrama for uledsagede mindreårige flygtningebørn. Hun har fra 2012 – 2016 været fast underviser på Glad Teater, som består af skuespillere med særlige behov.

Om hendes undervisning:
Teatret er en fantastisk verden, hvor alt kan ske. Vi vil arbejde med at udforske de mange muligheder gennem nogle enkle, legende og sjove øvelser. Øvelser, der samler gruppen, samtidig med at den enkelte deltager udfolder sit eget helt unikke talent. Gennem lysten og glæden i arbejdet  styrkes indlevelsesevnen, koncentrationen og nærværet, samtidig med at man i mødet med de andre styrker evnen til samarbejde og refleksion.