Skip to the content
Christina Hamre

Christina underviser i Tegning, maleri og skulptur.

Hun er billedkunstner, og uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i København.

Christina har undervist i Billedskolen siden efteråret 2017

I de sidste mange år har Christina undervist børn på f.eks. Billedskoler og på Statens Museum for Kunst, hvor hun både underviser, omviser, passer børneværkstedet og har billedskolehold og tegnehold. Herudover har hun undervisningserfaring som huskunstner på bl.a. gymnasier og folkeskoler. Har desuden undervist på kunsthøjskoler, biblioteker, offentlige billedskoler m.m.  

Christina udstiller på gallerier, museer og udstillingssteder i ind- og udland. Hendes værker er bl.a. en del af den permanente samling på Kunsten I Aalborg og Kunsthallen Brandts i Eventyrhaven. Christina har en tværmedial praksis, men arbejder primært med tegning og skulptur.

Besøg hendes hjemmeside: christinahamre.dk

Hanne Ravn Hermansen

Hanne underviser i Tegning, maleri og skulptur.

Hun er billedkunstner og grafiker, uddannet fra det Det Kongelige Danske Kunstakademi.

Hanne har undervist i Billedskolen siden 2009, og arbejder desuden på Børnenes Værksted på Statens Museum for Kunst som underviser og formidler. Udover undervisning, er Hanne udøvende selvstændig kunstner med mange udstillinger, udsmykningsopgaver og kommercielle kunstprojekter. I sin egen praksis arbejder Hanne med maleri, installation og træsnit i store formater.

Hanne brænder for kunsten, og er god til at inspirere og igangsætte børn og unge kunstnerisk, og skabe rum hvor eleverne kan fordybe sig og arbejde billedskabende. Hanne ser det som det allervigtigste, at børn og unge udvikler forståelse for deres konkrete oplevelser med kunsten og får nogle kunstværktøjer, der både er taktile og reflekterende, som de kan bruge til at navigere med i en stadig større og mere kompleks billedverden.

Besøg hendes hjemmeside: kromosom.dk/

Kimmie Kawauchi

Kimmie underviser  i Manga og tegning.

Hun er freelance illustrator og har studeret grafisk design på teknisk skole i København. 

Kimmie har undervist i Billedskolen siden efteråret 2018.

Hun finder det vigtig, at eleverne får et fristed, hvor de i deres eget tempo kan udvikle sig kreativt, udforske forskellige værktøjer, finde inspiration, motivation og ikke mindst hygge sig med den fantastiske egenskab det er at kunne tegne.

Besøg hendes hjemmeside: kimikawa.dk

Marianne Lipschitz Jørgensen

Marianne underviser i Tegning, maleri og skulptur på lørdagsholdene for børn og voksne.

Hun er billedkunstner, uddannet fra Det Danske Kongelige Kunstakademi.

Marianne har undervist i Billedskolen siden efteråret 2018.

Hun har desuden undervist børn og voksne på Alberstlund billedskole og Billedskolen i Toldkammeret i Helsingør siden 2008 og lavet huskunstnerprojekter i folkeskoler, vuggestuer og børnehaver.

Marianne finder, at kultur er en afgørende del af børns dannelse og er vigtig for deres måde at opleve og reflektere over tilværelsens mangfoldighed. Igennem hendes arbejde med børn i skabende processer har hun erfaret, hvordan mødet med kultur og arbejdet med kreativitet er med til at udvikle børns evner til at udtrykke sig på mange planer. 

Besøg hendes hjemmeside: wolwox.dk

Nanna Starck

Nanna underviser i Tegning, maleri og skulptur.

Hun er billedkunstner, uddannet fra Det Danske Kongelige Kunstakademi.

Nanna har undervist i Billedskolens siden 2009.

Hun har desuden undervist både børn, unge og voksne siden 2005, bl.a. på Statens Museum for Kunst, på skoler, i børnehaver, BGK og kunsthøjskoler m.m.

Det er vigtigt for Nanna at skabe et fælles rum, hvor hver elev kan udvikle sin individuelle kreativitet og skabe sit eget kunstneriske sprog, samtidig med at det gode fællesskab dyrkes. Det skal være sjovt at gå til billedkunst!

Besøg hendes hjemmeside: nannastarck.dk