Skip to the content
Christina Hamre, underviser i Billedskolen

Christina Hamre, underviser i Billedskolen

Christina Hamre

Christina underviser i Tegning, maleri og skulptur.

Hun er billedkunstner, og uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i København.

Christina har undervist i Billedskolen siden efteråret 2017

I de sidste mange år har Christina undervist børn på f.eks. Billedskoler og på Statens Museum for Kunst, hvor hun både underviser, omviser, passer børneværkstedet og har billedskolehold og tegnehold. Herudover har hun undervisningserfaring som huskunstner på bl.a. gymnasier og folkeskoler. Har desuden undervist på kunsthøjskoler, biblioteker, offentlige billedskoler m.m.  

Christina udstiller på gallerier, museer og udstillingssteder i ind- og udland. Hendes værker er bl.a. en del af den permanente samling på Kunsten I Aalborg og Kunsthallen Brandts i Eventyrhaven. Christina har en tværmedial praksis, men arbejder primært med tegning og skulptur.

Besøg hendes hjemmeside: christinahamre.dk

Hanne Ravn Hermansen, underviser i Billedskolen

Hanne Ravn Hermansen, underviser i Billedskolen

Hanne Ravn Hermansen

Hanne underviser i Tegning, maleri og skulptur.

Hun er billedkunstner og grafiker, uddannet fra det Det Kongelige Danske Kunstakademi.

Hanne har undervist i Billedskolen siden 2009, og arbejder desuden på Børnenes Værksted på Statens Museum for Kunst som underviser og formidler. Udover undervisning, er Hanne udøvende selvstændig kunstner med mange udstillinger, udsmykningsopgaver og kommercielle kunstprojekter. I sin egen praksis arbejder Hanne med maleri, installation og træsnit i store formater.

Hanne brænder for kunsten, og er god til at inspirere og igangsætte børn og unge kunstnerisk, og skabe rum hvor eleverne kan fordybe sig og arbejde billedskabende. Hanne ser det som det allervigtigste, at børn og unge udvikler forståelse for deres konkrete oplevelser med kunsten og får nogle kunstværktøjer, der både er taktile og reflekterende, som de kan bruge til at navigere med i en stadig større og mere kompleks billedverden.

Besøg hendes hjemmeside: kromosom.dk

Kimmie Kawauchi, underviser i Billedskolen

Kimmie Kawauchi, underviser i Billedskolen

Kimmie Kawauchi

Kimmie underviser  i Manga og tegning.

Hun er freelance illustrator og har studeret grafisk design på teknisk skole i København. 

Kimmie har undervist i Billedskolen siden efteråret 2018.

Hun finder det vigtig, at eleverne får et fristed, hvor de i deres eget tempo kan udvikle sig kreativt, udforske forskellige værktøjer, finde inspiration, motivation og ikke mindst hygge sig med den fantastiske egenskab det er at kunne tegne.

Besøg hendes hjemmeside: kimikawa.dk

Lisa Marie Frost, underviser i Billedskolen

Lisa Marie Frost, underviser i Billedskolen

Lisa Marie Frost

Lisa Marie underviser på Lørdagsholdene - børn med voksne - i tegning, maleri og skulptur.  

Hun er uddannet fra Kunsthåndværkerskolen 1988-92, Linien for Grafik.

Lisa Marie arbejder som selvstændig designer og kunstner, været Huskunstner på Nivaagaard Malerisamling samt Øregaard Museum og bl.a. arbejdet som gymnasielærer i håndværk/grafik/tegning.

Hun brænder for at formidle kunst og kunsthåndværk, via hendes grafik-og tegnekurser. Lisa Marie ynder at fremelske hver enkelts særlige evner, styrke dem og udvikle dem således at du får forstærket dit eget kunstneriske sprog og kreative udtryk - både individuelt men også sammen med dit barn.

Besøg hendes hjemmeside: lisamarie.dk

WENDY PLOVMAND

Wendy underviser i Tegning, maleri og skulptur.

Hun er kunstner og uddannet med en MA i Fine Art fra Central Saint Martins i London samt en MA fra KADK linjen for visuel design i København.

Wendy har udviklet et nyt Kunst & Dannelsesforløb til udskolingen i folkeskolen, hvor hun sammen med bla. en forfatter og en filosof guider eleverne gennem et ugelangt kunstforløb, der gennem kunstneriske processer, søger at styrke elevernes selvværd og give dem oplevelser af at de alle er unikke individer. At skabe giver muligheder for at formidle egne tanker, følelser og ideer som et alternativ til ord og tal. Målet med Kunst & Dannelses forløbet er at vise eleverne at kunsten kan være med til at give dem nye redskaber, færdigheder og indsigter til at udtrykke sig og finde deres egen plads i verden. Hun brænder for at give børn og unge muligheder for at slippe sig selv løs i den kunstneriske proces og at opleve at kunsten kan være et frirum og et sted hvor skaberglæden kan findes uden et korrekt facit.

De sidste par år har hendes egen kunstneriske praksis primært fokuseret på maleri, installation og skulptur og hun arbejder med kunst i stor skala i det offentlige rum såvel som til skoler og i sundhedsvæsenet.

Wendy har desuden en baggrund i den kommercielle internationale modeverden som både Art Director og illustrator for brands og magasiner.

Besøg hendes hjemmeside: plovmand.com